Pulsen

Det finns mycket att förbättra i vården.

Vill du hjälpa till?

Det här är vårt sätt …

I första hand är Lugn&Ro Pulsen vårt pressrum för Lugn&Ro´s aktiviteter, men vi har också en ledarsida där vi ibland diskuterar ett ämne som vi tror är fundamentalt för utvecklingen av vård och omsorg. Vi har även adderat en debattsida på ett urval artiklar som vi själva har bidragit till. Kombinerat, så siktar därför  Pulsen på läsaren som är intresserad av vad som händer i vården idag och vilken riktning den kan ta franförallt inom områden där vi är verksamma. Vi som driver och äger Pulsen driver själva en mindre men växande verksamhet inom vård och omsorg, Lugn&Ro Sverige. Vi vågar därför sticka ut hakan en aning med detta flöde eller hur du vill tolka den. Ibland kan vi vara hårda och lite arga i tonen, men lugn vi är snälla och vill väl. Självfallet sticker vi inte under stol med att vår ledarsida och blogg har en klart positiv hållning till frihetliga lösningar inom vården. Om vi hinner kan vi kommentera utifrån flera perspektiv och publicera motpoler för att få till en debatt när läsare eller skribenter så önskar eller vågar. Vi välkomnar därför läsare och skribenter att skicka in debattartiklar till oss. Vi är extra intresserade av andra vårdföretagares perspektiv och även tjänstemän. Vad tycker ni egentligen? Ni hörs så sällan i debatten.

Redaktionen, Lugn&Ro Pulsen

Varför signa upp för PULSEN?

Som medborgare är du kanske intresserad av vad vårdföretagare gör och i synnerhet av vad Lugn&Ro tycker, tänker och gör för att förbättra vård och omsorg i Sverige.

Som politiker kanske du är intresserad av vårdföretagarperspektivet och vill lyssna på riktigt. Allt vi vill skriva skriver vi inte, men det kanske går att läsa mellan raderna.

Som vårdföretagare, ja, vi ”sitter i samma båt” så varför inte lyssna på en roddarna så ror vi i hamn tillsammans.

Som intresseorganisation, vi garanterar att vi har något att komma med.

Vi vill dock varna känsliga läsare för att vår debatt och ledarsida kan innehålla spår av marknadsföring

Redaktionen, Lugn&Ro Pulsen

Signa Up

Få det senaste från Lugn&Ro Pulsen

Kontakta oss

Skicka in en debattartikel till
debatt@lugn-och-ro-pulsen.se

Ditt debattartikel måste understiga 4500 tecken.

Bifoga ditt namn och telefonnummer.

 

Övriga frågor ställs till redaktionen

redaktionen@lugn-och-ro-pulsen.se